Nieuws

Rabobank Clubsupport

Ook dit jaar kunnen leden van de Rabobank hun plaatselijke vereniging of club steunen met Rabobank clubsupport.

Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterkt de Rabobank clubs met kennis, netwerk en geld. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Als lid beslis jij mee welke clubs de Rabobank dat steuntje in de kan geven.

Elk Rabobank-lid kan inloggen op de site of de app van de Rabobank en kan maximaal 3 verenigingen of clubs steunen.

Hoe gaat dit in zijn werk?

  • ga naar Rabobank clubsupport of klik op deze link: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport
  • Klik op de button “stem op jou favoriete club”.
  • Scan met de Rabobank app de QR-code of log in op de app.
  • zoek verenigingen/clubs in Zegge
  • U ziet nu een lijst met deelnemende verenigingen/clubs
  • selecteer maximaal 3 verenigingen/clubs.
  • verzend uw keuze.
  • Klaar!

Tour Club Zegge dankt u bij voorbaat hartelijk voor uw steun!

TCZegge krijgt nieuwe teamkleding!

Al jarenlang rijdt TZC in de vertrouwde Rogelli wieler tenues. Inmiddels zijn wij een nieuwe verbintenis aangegaan met Bioracer. Het vertrouwde ontwerp en uitstraling zullen ook in de nieuwe tenues gehandhaafd blijven. En natuurlijk blijven de huidige sponsoren prominent afgebeeld. Echter de innovaties van Bioracer zullen ons ten deel gaan vallen!

Maandag 5 juli en donderdag 8 juli waren voor onze leden de pasavonden van de nieuwe kleding. In tegenstelling tot voorheen bij Rogelli, waar wij gebonden waren aan een bepaald gedeelte van de kledinglijn, zal de gehele lijn van Bioracer tot onze beschikking staan. Alles kan dus voorzien worden van ons ontwerp en kleurstelling.

Een lid kan dus zelf bepalen welk type broek en welk type shirt hij of zij wil dragen. Of dit nu een raceoutfit of een touroutfit is. De keuze is ruim! TCZ laat de leden hierbij vrij in de keuze, echter verwachten wij wel deze kledingstukken in de garderobe van de leden: Een bibshort met korte pijpen, een shirt met korte mouwen en een shirt met lange mouwen.

Nieuwsgierig? Kijk dan op de site van Bioracer: https://www.bioracer.be/nl/