Nieuws

TCZegge krijgt nieuwe teamkleding!

Al jarenlang rijdt TZC in de vertrouwde Rogelli wieler tenues. Inmiddels zijn wij een nieuwe verbintenis aangegaan met Bioracer. Het vertrouwde ontwerp en uitstraling zullen ook in de nieuwe tenues gehandhaafd blijven. En natuurlijk blijven de huidige sponsoren prominent afgebeeld. Echter de innovaties van Bioracer zullen ons ten deel gaan vallen!

Maandag 5 juli en donderdag 8 juli waren voor onze leden de pasavonden van de nieuwe kleding. In tegenstelling tot voorheen bij Rogelli, waar wij gebonden waren aan een bepaald gedeelte van de kledinglijn, zal de gehele lijn van Bioracer tot onze beschikking staan. Alles kan dus voorzien worden van ons ontwerp en kleurstelling.

Een lid kan dus zelf bepalen welk type broek en welk type shirt hij of zij wil dragen. Of dit nu een raceoutfit of een touroutfit is. De keuze is ruim! TCZ laat de leden hierbij vrij in de keuze, echter verwachten wij wel deze kledingstukken in de garderobe van de leden: Een bibshort met korte pijpen, een shirt met korte mouwen en een shirt met lange mouwen.

Nieuwsgierig? Kijk dan op de site van Bioracer: https://www.bioracer.be/nl/

Toer Club Zegge zet fietsvierdaagse door naar najaar

Wederom kan de fietsvierdaagse, georganiseerd door Toer Club Zegge, geen doorgang vinden in de week na Vaderdag. Waar er vorig jaar helemaal geen mogelijkheid was om de fietstochten te organiseren, is er dit jaar voor gekozen om eenmalig de vierdaagse te verzetten naar 6 t/m 9 september 2021.

De routes en draaiboeken voor de fietsvierdaagse waren al volledig voorbereid, maar helaas kan het evenement geen doorgang vinden wegens de huidige maatregelen omtrent het coronavirus. Voor de tweede maal op rij heeft de organisatie van de fietsvierdaagse Zegge de beslissing moeten nemen om de vierdaagse, die traditioneel verreden wordt in de week na Vaderdag, te verplaatsen. Dit jaar zal de avondvierdaagse georganiseerd worden van 6 t/m 9 september, mits de omstandigheden het toelaten.

Inmiddels zijn de toerritten van de vereniging wel weer opgestart. In kleine groepen worden iedere woensdagavond en zondagochtend aardig wat kilometers verreden door de leden van Toer Club Zegge. Het enthousiasme van de leden is duidelijk merkbaar tijdens deze ritten. Ook de stijgende populariteit van de wielersport is te merken. Steeds meer rijders weten ons te vinden en sluiten zich aan bij de vereniging. Voor meer informatie over onze vereniging kunt U terecht op onze de pagina over ons.