Nieuws

Avond Fiets 4 Daagse Zegge

Dit jaar organiseert Tour Club Zegge de avond fiets vierdaagse van Zegge! TCZ heeft de organisatie van dit mooie evenement overgenomen van de Heemkunde. Wij willen dit evenement met het zelfde doel en enthousiasme voortzetten en wederom een succes maken! Normaal is dit evenement de maandag na Vaderdag (juni) echter door de Corona pandemie hebben wij het eenmalig door moeten schuiven naar september.

Zie onderstaande flyer voor alle info:

Speciale dank gaat uit naar onze sponsoren die het ons mogelijk gemaakt hebben dit evenement te organiseren!

Voor al uw klussen in Nederland en België

https://bouwbedrijfquaijtaal.nl/

TCZegge krijgt nieuwe teamkleding!

Al jarenlang rijdt TZC in de vertrouwde Rogelli wieler tenues. Inmiddels zijn wij een nieuwe verbintenis aangegaan met Bioracer. Het vertrouwde ontwerp en uitstraling zullen ook in de nieuwe tenues gehandhaafd blijven. En natuurlijk blijven de huidige sponsoren prominent afgebeeld. Echter de innovaties van Bioracer zullen ons ten deel gaan vallen!

Maandag 5 juli en donderdag 8 juli waren voor onze leden de pasavonden van de nieuwe kleding. In tegenstelling tot voorheen bij Rogelli, waar wij gebonden waren aan een bepaald gedeelte van de kledinglijn, zal de gehele lijn van Bioracer tot onze beschikking staan. Alles kan dus voorzien worden van ons ontwerp en kleurstelling.

Een lid kan dus zelf bepalen welk type broek en welk type shirt hij of zij wil dragen. Of dit nu een raceoutfit of een touroutfit is. De keuze is ruim! TCZ laat de leden hierbij vrij in de keuze, echter verwachten wij wel deze kledingstukken in de garderobe van de leden: Een bibshort met korte pijpen, een shirt met korte mouwen en een shirt met lange mouwen.

Nieuwsgierig? Kijk dan op de site van Bioracer: https://www.bioracer.be/nl/