• 9-999-999-999
  • abc@example.com.com

Nieuws

De Hel van de Pin

Vanuit onze hoofdsponsor Café Kerkzicht is het idee gevormd om vanuit ons ledenbestand, een team (team Kerkzicht) te formeren om mee te doen aan de Hel van de Pin. Dit jaar wordt dit inmiddels klassieke wieler evenement gehouden op dinsdag 3 augustus. (Dit tenzij de maatregelen het toelaten. Definitief nieuws zal over enkele weken komen.)

Het betreft een koers van 50 km met als scherprechter de welbekende Kolenbaan.

Er zijn slechts een klein aantal voorwaarden waaraan men moet voldoen om mee te mogen doen:

1 Koersen op een gefixeerde racer

2 Geen versnellingen

3 Geen klikpedalen

4 Plat stuur

Het officiële reglement voor groepen en individuele deelnemers staat vermeld op de site van de Hel van de Pin. (Zie link onder aan dit bericht.)

Inschrijving en aangepaste fietsen worden eventueel door Kerkzicht geregeld. Opgeven kan mondeling of telefonisch bij Marcel (uitbater Kerkzicht) 0653544716.

Link naar de site: http://www.helvandepin.nl/

Toer Club Zegge zet fietsvierdaagse door naar najaar

Wederom kan de fietsvierdaagse, georganiseerd door Toer Club Zegge, geen doorgang vinden in de week na Vaderdag. Waar er vorig jaar helemaal geen mogelijkheid was om de fietstochten te organiseren, is er dit jaar voor gekozen om eenmalig de vierdaagse te verzetten naar 6 t/m 9 september 2021.

De routes en draaiboeken voor de fietsvierdaagse waren al volledig voorbereid, maar helaas kan het evenement geen doorgang vinden wegens de huidige maatregelen omtrent het coronavirus. Voor de tweede maal op rij heeft de organisatie van de fietsvierdaagse Zegge de beslissing moeten nemen om de vierdaagse, die traditioneel verreden wordt in de week na Vaderdag, te verplaatsen. Dit jaar zal de avondvierdaagse georganiseerd worden van 6 t/m 9 september, mits de omstandigheden het toelaten.

Inmiddels zijn de toerritten van de vereniging wel weer opgestart. In kleine groepen worden iedere woensdagavond en zondagochtend aardig wat kilometers verreden door de leden van Toer Club Zegge. Het enthousiasme van de leden is duidelijk merkbaar tijdens deze ritten. Ook de stijgende populariteit van de wielersport is te merken. Steeds meer rijders weten ons te vinden en sluiten zich aan bij de vereniging. Voor meer informatie over onze vereniging kunt U terecht op onze de pagina over ons.