Nieuws

Wielerweekend Roosendaal. Natuurlijk is TCZ er bij!

Winterprogramma 2022/2023 weer van start

Beste leden en geïnteresseerden,

We stappen weer over op het winterprogramma 2022-2023. Het winterseizoen bestaat, zoals gewoonlijk, uit zaterdagmiddag ritten en de zondagochtend off-road ritten.

Zaterdagmiddagritten zijn voor eenieder toegankelijk en worden over de verharde weg gereden. We vertrekken om 13:00 uur vanaf het kerkplein te Zegge. Routes en afstanden worden in overleg bepaald door de aanwezigen. Dit zal het gehele naseizoen doorlopend zijn.

Zondagochtend mtb/gravel clubritten zijn verdeeld in twee groepen. De A-groep rijdt een hoger tempo en uitdagende rondjes. De routes worden onderling in overleg besloten. De B-groep rijdt een sociaal tempo over recreatief gevarieerd terrein. De routes worden begeleid door een off-road captain. Beide groepen starten om 09:00 uur vanaf het kerkplein te Zegge.

Wij hopen jullie ook in de winter te zien tijdens onze ritten!

TCZegge teamkleding.

Voorgaande jaren reed TZC in de vertrouwde Rogelli wieler tenues. Inmiddels zijn wij een nieuwe verbintenis aangegaan met Bioracer. Het vertrouwde ontwerp en uitstraling zullen, voorlopig, ook in de nieuwe tenues gehandhaafd blijven. En natuurlijk blijven de huidige sponsoren prominent afgebeeld.

De gehele lijn van Bioracer staat tot onze beschikking. Alles kan dus voorzien worden van ons ontwerp en kleurstelling.

Een lid kan zelf bepalen welk type broek en welk type shirt hij of zij wil dragen. Of dit nu een raceoutfit of een touroutfit is. De keuze is ruim! TCZ laat de leden hierbij vrij in de keuze, echter verwachten wij wel deze kledingstukken in de garderobe van de leden: Een bibshort met korte pijpen, een shirt met korte mouwen en een shirt met lange mouwen. Hierbij zijn de bibshort en het shirt met korte mouwen verplichte kleding voor alle leden.

Inmiddels zijn we al druk bezig met het nieuwe ontwerp voor 2024. We willen hierin wat meer kleur brengen. We laten jullie nog even in spanning!

Nieuwsgierig? Kijk dan op de site van Bioracer: https://www.bioracer.be/nl/